StyleCouch: Hol vegyek rakott szoknyát esküvőre?

style couch.png
Dívány

Kicsit megijedtünk, amikor Kata azzal keresett meg minket, hogy segítsünk neki szép rakott szoknyát találni. Azt hittük ugyanis, hogy alig találunk majd a boltokban – ehhez képest négy üzletben és egy Magyarországra szállító is webshopban találtunk belőle. A legjobb hír pedig az, hogy mindössze 6 ezer forintért már igen szépet kap. Részletek a hajtás után!

A múlt heti, férfiaknak szóló poszt után most újra a női divat felé kanyarodunk. „Nyáron esküvőbe megyek, és kitaláltam, hogy rakott szoknyát veszek majd fel ujjatlan inggel vagy rövidebb felsővel. Tudnátok mutatni párat, amit Budapesten be lehet szerezni? Kecskeméten, ahol lakom, elég gyér a választék" - írta Kata, most pedig nézzük, mivel találja magát szemben az, akinek hasonló igényei vannak.

6 ezerért már van jó

Mivel esélyes, hogy Kata csak emiatt utazna a fővárosba, ezért olyan üzleteket kerestünk, amelyeknek a honlapja viszonylag naprakész és/vagy vállalnak házhoz, illetve üzletbe szállítást is. Utóbbiakat a H&M már tavaly meglépte, ezekhez csatlakozott most márciusban a Zarát és a Stradivariust is magába foglaló Inditex-csoport. (A szállítási díjakról és a feltételekről ide kattintva olvashat.) 

A fazonjából adódóan talán annyira nem meglepő, hogy főleg könnyed, tavaszi-nyári színekben kaphatóak (a legtöbb bézsben és púderrózsaszínben), de akad belőle bordó (H&M) és smaragzöld (Zara) is, ha valaki kevésbé kényes darabot keres. A fehér-fekete-piros triót az esküvői megkötés miatt kilőttük, de főleg előbbiből elég sokat találni a márkák honlapján. Tipp: Ha valóban olyat szeretne, amit az ünnepség után is könnyen el lehet sütni, akkor ne a csillogó, hanem matt anyagúak közül válogasson! Árban sem megfizethetetlenek: a legdrágább (most éppen akciós) Mango maxiszoknyán kívül főleg a 10 ezres határ környékén tobzódnak az alsók, az egyik (szerintünk) legszebb pedig pont a legolcsóbb (5995 Ft, Stradivarius).

A baloldali szoknya a MangoOutletből van és 13.995 forintba kerül. A többi balról jobbra és fentrő lefelé haladva: H&M 9990 Ft, Mango 9995 Ft, Stradivarius 5995 Ft, H&M 9990 Ft, Mango 9995 Ft, Zara 8995 Ft.
A baloldali szoknya a MangoOutletből van és 13.995 forintba kerül. A többi balról jobbra és fentrő lefelé haladva: H&M 9990 Ft, Mango 9995 Ft, Stradivarius 5995 Ft, H&M 9990 Ft, Mango 9995 Ft, Zara 8995 Ft.reklámfotó

Ahogy az előző posztjainkban, úgy most is adunk pár tippet, hogy mivel vegye fel az adott darabot. Kata kiemelte, hogy rövid ujjú inggel viselné, így mi is egy ilyet választottunk hozzá, de mutatunk egy B-verziót is, ha egy kicsit másra vágyna. Cipőkből hasonlót választottunk, de míg a fehér inges verzióhoz egy ezüst törpesarkút, addig a kék toposhoz egy kicsit sötétebb magassarkút. Előbbinél egy fülbevalóval, utóbbinál egy nyaklánccal tettük teljessé az összeállítást. Mindkét szettet hordhatja lapos talpúval is, ha éppen ahhoz van kedve.

Fülbevaló - 1695 Ft (Parfois), blúz - 2990 Ft (H&M), cipő - 9995 Ft (Zara), szoknya - 5995 Ft (Stradivarius), top - 3995 Ft (Bershka), cipő - 9995 Ft (Zara), nyaklánc - 12 font (Asos)
Fülbevaló - 1695 Ft (Parfois), blúz - 2990 Ft (H&M), cipő - 9995 Ft (Zara), szoknya - 5995 Ft (Stradivarius), top - 3995 Ft (Bershka), cipő - 9995 Ft (Zara), nyaklánc - 12 font (Asos)reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Mustra