úgyis ezek a legizgalmasabb percek!Kattintson gyorsan!
úgyis ezek a legizgalmasabb percek!Kattintson gyorsan!
Hogy HD felbontásban mutatnak zöldségszeletelést komolyzenére.
kérdés,hogy ő most svéd vagy svájci?
Mennyire szép is lenne!
vajon miért jöttek ki?
Csak itt kézműves fair trade szotyoládét köpködnének szívük szerint a szurkolók, amit előtte megfuttattak egy kis vajon és rozmaringon.
Nálam ő az igazi!
Hatalmas az üdvrivalgás a nézőtéren. Már csak tíz perc és kiderül ki nyert.
2014-ben tartották az előző európai döntőt, azt Tommy Myllymaki nyerte meg Svédországból, a dán Kenneth Hansen kapta az ezüst elismerést és Norvégiából Orjan Johannessen kapta állhatott a dobogó harmadik fokára.
Hogy mennyire kemény az európai verseny, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a világdöntőben Orjan Johannessen lett az első, a második helyezett Philip Tessier lett az Amerikai Egyesült államokból, míg a harmadik szintén egy európai, a svéd Tommy Myllymaki lett.
Tomislav Karamarko indul a horvátok csapatába, aki a Zadarban kezdte a pályafutását, de most éppen a Falkensteiner hotel éttermének séfje.
úgy hergelni a népet, mint valami idomár!
A 44 éves Arthur Ovchinnikov a tallini Enzo-t képviseli, 2009-ben az Észt Bajnokságon lett aranyérmes.
Akik még nem mentek vissza a lelátóra szurkolni, azok is a díjátadóra készülnek. Volt, aki már a pezsgőt is bekészítené, csak hát kiderült, hogy 7000 forint egy üveg, amitől kissé idegállapotba került.
Olyan őrület van a lelátókon, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy épp a magyar csapat korcsolyázik be Szentpéterváron, hogy jégre lépjen Kanada ellen, vagy a továbbjutók nevére várunk.
a vendégszurkolók az összes debrecenit megették!
Filipe Fonseca Pinheiro a L'hotel de Ville éttermében főz, ami a La Liste legjobb ezer éttermét összegyűjtő kiadvány első helyén végzett, de ha ez nem lenne elég, a három Michelin-csillag már talán jobban meggyőzi a kételkedőket is.
A svájciak örömét azonban beárnyékolja, hogy januárban holtan találták a L'hotel de Ville séfjét, Benoit Voliert, akit Pinhero is mesterének tartott.
Ezt találgatja mindenki,a sajtóközpontban, eközben trombiták hallatszanak a tribünről. A fotósok már el sem hagyhatják a nekik kijelölt helyet.
Méghozzá Tommy Myllymäki, aki egy ezüst és egy bronzérmet is bevasalt már a versenyen. Magyarországon viszont nem a kecsege hozta lázba, hanem a lángos.
Alexander Sjögren jelenleg szabadúszó, de előtte a Vendel-ben volt séf. Ez a második Bocuse d'Or, amin részt vesz.
"Nagyon erősek vagyunk, a tegnapi 10 ország után is ezt érzem. Nem kérdés, hogy továbbjutunk, de akár az első ötben is benne lehetünk. Nem kóstoltuk az ételeket, a látvány alapján a svédeket érzi nagyon erősnek. A szívem mélyén azt mondom, hogy ebben egy dobogó is benne van. Nagyon jól sikerült minden, semmilyen fennakadás nem volt, ez Lyonban is nagyon komoly étel lett volna. Megyek is, mert még sosem vártam ennyire eredményhirdetést
Több mint fél óra van hátra eredményhirdetésig, de a beborozott szurkolók már visszatérnek a lelátókra. A menet a következő: néhány szelfi, vagy csípőre tett kézzel rogyasztós kép a színváltós Budapest installáció előtt, majd kereplőzve visszaindulnak a szurkolói állványra.
A 30 éves Sarà Marco Acquaroli indul Olaszország színeiben, aki azt vallja magáról, hogy szüksége van a főzés közbeni interakcióra a vendégekkel. Hogy itt kiket fog közben kérdezgetni a genfi Four Seasons hotel éttermének séfje azt nem tudjuk, az azonban biztos, hogy több Michelin-csillagos étteremben dolgozott már, vagyis neki is a kisujjában van a gasztronómia. Kérdés mit kezd a gímszarvas borjúval és társaival.
Jan Smink 27 éves, de már harmadjára jár a Bocuse d'Oron. Commisként kezdte 2010-ben, aztán 2014-ben is ő képviselte Hollandiát. Smink a Librije étteremet képviseli, akik már három Michelin-csillagot tudtak maguknak szerezni, kíváncsian várjuk, hogy a Bocuse d'Or győzelem összejön-e. Mindenesetre Jan Smink eléggé élvezi, hogy már Budapesten van.
— Jan Smink (@jan_smink) May 9, 2016
De a hangulat fokozódik, fénnyel és füsttel hergelik a szurkolókat.
Április 15-én tartották meg az ázsiai döntőt is, ahol 9 ország versenyzett. A nyertes Japán lett, Kataro Hasegawa és segítői állhattak a dobogó csúcsára, második Szingapúr, harmadik Ausztrália, negyedik Kína, ötödik pedig Dél-Korea lett. Ők öten versenyezhetnek a nemzetközi döntőben 2017 januárjában Lyonban.
Ez a táska. Lábasból készült. Jövőre várjuk a fazékhátizsákot is!
A franciák az egyik esélyesnek számítanak az idén, ugyanis az a Laurent Lemal száll harcba a Riberach éttermet képviselve, aki 2014-ben már kapott egy Michelin-csillagot és azóta is az egyik legígéretesebb francia séf.
Bezzeg nálunk!
A versenyben a tálalás is nagyon fontos. Azt nem mondjuk, hogy ezentúl dobjon össze egy szép kis lazacrózsát avokádóval a vasárnapi rántott hús tetejére, de egy ilyen almahattyú talán még rajtam sem fogna ki. Tudom, nem a legtrendibb, de ez legalább van otthon, és mégsem paradicsomrózsa.