Kendall Jenner melléfogott az MTV Movie Awards-on

A 2016-os MTV Movie Awards-on a legtöbb celebnő áttetsző, csipkével megbolondított szettet viselt, aki nem, az is hasig dekoltált koktélruhát választott. Volt, aki a gála komolyanvehetőségének megfelelően inkább viccesre vagy ízléstelenre vette a figurát – tulajdonképp nekik volt igazuk, hisz minek erőlködni, amikor olyan eseményre hívják az ember lányát, ahol a "legjobb csók" meg "legjobb cselszövő" kategóriában adnak át díjakat és az egésznek semmi tétje nincs?

A legkomolyabban talán Kendall Jenner vette az estet, ő ugyanis bevállalt egy ágyékig fűzhető szandált a DSquared2-tól, amit ugyan rendesen be is fűzetett a szolgáival, de mire a fotófalhoz ért, lecsúszott a műremek. Alábbi Snapchat videó szerint még a liftben is szenvedett egy sort a modell, ezt barátnője, Gigi Hadid örkítette meg.

Kennys shoes being extra @gigihadid @kendalljenner #gigihadid #kendalljenner #kengi #itsgigihadid #gigihadidsnapchats

Gigi Hadid (@gigihadidsnapchats) által közzétett videó,

Szóval mi azt tanácsoljuk, ne dőljön be a trendnek, és hagyja meg másnak a combtőig fűzős darabokat – sőt, inkább a térdig köthető gladiátorszandálokat is, mert a vékony pántok hajlamosak megnyomni az ember bőrét, majd félrecsúszni, így úgy fog kinézni a vádlink, mintha sebhelyes lenne. Ha pedig kifűződik egy ilyen szandál, az még ráadásul balesetveszélyes is: mi Jenner helyében is féltünk volna, hogy a lift bedarálja az egész szandált.

Na de ennyit a Kardashian-klán egyik legsikeresebb tagjáról, volt más is az MTV Movie Awardson: például Baddie Winkle, egyik kedvenc Instagram-jelenségünk, aki egy pink, flitteres egyrészesben parádézott, és Ariana Grande, aki Marilyn Monroe stílusát idéző nagyestélyit vett fel. Rajtuk kívül nem sokan vállaltak be színeket, csak Holland Rodent, aki kék overált húzott és Brittany Snow, aki hasig dekoltált, piros miniruhát vett fel. A többiek mind itt-ott áttetsző fekete ruhát vettek fel: mi már eléggé unjuk, ha ön nem, nézze meg a galériában, hány és hányféle fekete, áttetsző ruhát lehet varrni!

Oszd meg másokkal is!
Mustra