Rihanna farmercipőket tervezett Manolo Blahniknak

Rihanna évek óta megkerülhetetlen része és alakítója a divatvilágnak – elég mondjuk csak a tavaly májusi MET-gálás szettjére gondolni. Most újabb területen vetette meg a lábát: a szexnél is jobb cipőket készítő Manolo Blahniknak tervezett egy minikollekciót. A farmer anyagú lábbelikből összesen hat készült és 895-3995 dolláros, azaz 250 ezer - egymillió forint közötti összegért lehet őket megvásárolni május 5-től, írja a Nitrolicious.

Ha esetleg beszerez majd egyet belőlük, ne ijedjen meg, ha az énekesnő letámadja önt az utcán. Mint mondta, „előre sajnálom azt a nőt, akit majd meglátok az én cipőimben, ugyanis oda fogok rohanni hozzá, készítünk egy közös szelfit és megkérdezem, hol szerezte be". A kapszulakollekció egyébként a Denim Desserts nevet kapta és a benne található darabokat flitterek, illetve Rihanna kezén található tetoválások inspirálta hímzések díszítik.

Íme a kollekció egy része
Íme a kollekció egy részereklámfotó

Az egyik hangsúlyos darab a farmercsizma, amiről Rihanna úgy nyilatkozott, elég veszélyes: ne is álmodjunk arról, hogy épségben hazajutunk bennük, ugyanis elrabolnak minket, ha azt viseljük. Oké...

Ön mit gondol? Dob valamit az egyébként közepesen csúnya lábbeliken, hogy Rihanna tervezte és Manolo Blahnik címke van bennük? Ha igen és önnek bejön, nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont ingyen se kellenének ezek a lábbelik, kattintson a CIKI-re.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1458) (1229) Ciki!
Mustra