Ikea ágyneműre hajaz a Gucci virágmintás öltönye

A napokban rendezték meg az MTV American Music Awards-ot Los Angelesben, ahova köztudottan inkább mulatságos és figyelemfelkeltő ruhákban illik érkezni, mintsem csokornyakkendőben és kisestélyiben. Jól láthatóan a díjátadó hagyományait követte a One Direction nevű fiúcsapat ügyeletes szívtiprója, a banda kétségkívül legdivatorientáltabb tagja, Harry Styles is, aki kollégáival ellentétben egy merész virágmintás együttesben jelent meg a vörös szőnyegen.

A Gucci által tervezett csicsás darabban nem is lenne semmi kivetnivaló, ha a Metro.co.uk szemfüles szerkesztői nem lettek volna figyelmesek egy érdekes párhuzamra, miszerint az Ikeában is kapni hasonló mintás fehér és szürke ágyneműhuzatot. Az Alvine Kvist féle kollekcióért (paplan és két párnahuzat) ráadásul mindössze 9990 forintot kérnek a svéd márkánál, aminek köszönhetően akár az eredeti ár töredékéért is rittyenthetünk magunknak hasonló szettet, ha kedvünk tartja.

Kamuhippinek öltözött énekes Los Angelesben.
Kamuhippinek öltözött énekes Los Angelesben.C Flanigan / Europress / Getty

Az 1994-ben született énekes ruhaválasztásáról kering néhány érdekes elmélet a közösségi oldalakon, természetesen vannak, akik képtelenek elfogadni, hogy a nagy divatházak szerint egyszerűen ez a sikk, illetve roppant népszerűek azok a Twitterezők is, akik szerint Styles csak Kim Kardashian 2013-as Met Ball gálás kanapéruhája előtt kívánt tisztelegni virágmintás szettjével. A legtöbben viszont kifejezetten örültek neki, hogy kedvenc sztárjuk olyan ruhában jelent meg a rendezvényen, amiben ők aludni szoktak. A hasonlóságra remélhetőleg hamarosan reagálnak majd a Guccitól is.

A magyar Ikeákban is kapható az ágynemű.
A magyar Ikeákban is kapható az ágynemű.
Oszd meg másokkal is!
Mustra