Száz év vacsorái 3 percben

Mivel szinte szó szerint mindenről készült már 100 évet bemutató videó (elég a sminkre, a valódi nőkre vagy az esküvői ruhákra gondolni), csak idő kérdése volt, hogy mikor születik valamilyen étellel kapcsolatos kisfilm. Nem is kellett sokat várni: a hétvégén ugyanis a Mode feltöltötte a családi vacsorákkal foglalkozó videót.

A mostani remekmű három perc hosszú és 1915-től indul egy jó adag sült marhahússal. Az idő előrehaladtával nemcsak az évtizedek és az ételek, de a zene és a tányérok is változnak. Az azért látszik, hogy a borsó elég népszerű köret, mi pedig nem tudjuk eldönteni, hogy a sajtfondüre vagy a tacóra csorog jobban a nyálunk. A kisfilm szerint 2005-ben a sushi dívott, idén pedig... na, ezt nem áruljuk el, kattintson a lenti kisfilmre és megtudja!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.