Öltözzön Hunter S. Thompsonnak!

Míg az előző pár szezonban a Wes Anderson, a Star Wars és a Mad Max karakterek ihlették meg a divatházakat, addig úgy tűnik, hogy idén olyan múzsái voltak a kreatívosoknak, mint például a gonzo újságírás legendás alakja, Hunter S.Thompson és az író 1971-es könyvéből forgatott kultfilm, a Félelem és reszketés Las Vegasban, melyet Terry Gilliam rendezett Johnny Depp és Benicio del Toro főszereplésével 1998-ban.

A 2016-os tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathéten többek között a londoni House of Holland 32 éves dizájnere, Henry Holland emlékezett meg az idén tíz éve elhunyt íróra és katonazöld, illetve terepszínű mellényeket, Surda-sapkákat, sportzoknikat, pálmafa nyomatos ingeket és sárgakeretes napszemüvegeket küldött kifutóra.

Az amerikai író jellegzetes stílusát idézték meg Vivienne Westwood 2015-ös őszi-téli kollekciójának csíkos darabjai, Marc Jacobs amerikai zászlós és kockás inges szettjei, a Saint Laurent shown látott gumicsizmák, túlméretezett farmerkabátok és mellények, de szerintünk Tomcsányi Dóri nemrég bemutatott, cserkészet ihletésű kreációi is simán beleférnek ebbe a válogatásba. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan öltözünk majd betépett gonzo újságírónak az előttünk álló szezonban!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.