Késsel uszít a menekültek ellen egy békéscsabai bolt

Az Adrenalinstore igyekszik kivenni a hasznát a menekültek áradatából, kíváncsiak vagyunk, vajon mennyi pénzt tudnak csinálni a helyzetből: a békéscsabai vállalkozás ugyanis két pólót dobott piacra, melyek közül mindenki választhat kedvére attól függően, hogy szimpatizál-e a menekültekkel, vagy sem. A trikókra jelenleg előrendelési lehetőség van, áruk nem ismert. Hasonlóan hergelte nemrég a népet egy harisnyabolt is, szerintük ráadásul vicces is, hogy hírlevelükben a menekültek ellen uszítanak. 

A kommentelőket szerencsére nem kell félteni, jó szokásuk híven egymásnak estek a márka Facebookján, van, aki azonnal agyonlőné az összes menekültet, más a grafikust akasztaná fel. Az nem derül ki, hogy a cég tényleg megvalósítja-e a terveket, vagy csak így akarták megismertetni az üzletet Magyarország szélesebb néprétegeivel, mindenesetre utóbbi már össze is jött. Kérdés, hogy ezek után lesznek-e tömegek, akik olyan cégtől akarnak vásárolni, aki késsel fogadná a menekülteket?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.