A hónap legkeményebb hírlevele a harisnyanadrag.hu-é

A Tumblr-en futottunk bele Dzsidzsinél az eddigi legkeményebb harisnyás hírlevélbe, amit valaha láttunk. Persze biztos lehet ezt fokozni, de azért a "sok a bevándorló? Feszült a helyzet? Akkor itt a MARILYN FASHION GUN! Így a pisztolyodat mindig a harisnyakötődben tudhatod" szöveg elképesztően erős (mondjuk nem annyira, mint László Petra). És kicsit sem vicces. Mondjuk a hírlevélnél csak az az erősebb, hogy a harisnya.hu-nál nem is értik, mi vele baj. És ez sem túl vicces.

Fotó: harisnyanadrag.hu

Megkerestük a harisnyanadrág.hu-t a honlapjukon megadott elérhetőségeken és nem is próbálták tagadni a hírlevél létét, azt üzenik, hogy nem akartak megbántani senkit és ezt a szöveget igazán nem kéne komolyan venni. Mert ez poén. Hát mi nem igazán tudunk röhögni azon a párhuzamon, hogy ha sok a menekült, akkor jó, ha van önnél pisztoly. Egyébként a webshopban megtaláltuk említett harisnyát is, 2190 forint, ha van gyomra hozzá, rendelje meg! De inkább ne.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.