Két kifutón is láthatjuk majd a Down-szindrómás lányt

A Down-szindróma és a divatvilág összefonódása nem újkeletű: külön modellügynökségük van, reklámoznak velük fürdőruhát, galériát nyitnak. A 2013-as évhez hasonlóan idén is felkapták őket – egészen pontosan Madeline Stuartot, akit hamarosan a New York-i Divathéten is láthatunk. Bár Down-szindrómás modell már lejtett végig kifutón, Stuart az első, akit rögtön két cég is leigazolt – olvasható a BuzzFeeden.

A hírt Stuart a 60 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán jelentette be – ebből kiderül, hogy szeptember 13-án láthatjuk az FTL Moda kifutóján.

A másik, Stuartot foglalkoztató márka, az EverMaya limitált kiadású táskakollekciót dob piacra, amelynek neve – a lány 435 ezres Facebook-oldalán futott közönségszavazásnak köszönhetően – The Madeline lett.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.