Így lett Kelly Osbourne vadóc punkból A-listás celebnő

Harminc éves korára Kelly Osbourne a vörös szőnyeges események és VIP listás koktélpartik egyik legprofibb kaméleonjává nőtte ki magát. Pechére azonban tucatnyi előnytelen képet lőttek róla a paparrazzik a 2000-es évek elején is, amikor Ozzy Osbourne lányát a családról készített valóságshownak köszönhetően megismerte és megszerette a világ. A tini lázadóból azóta igazi díva lett. Nézze meg a hajtás után, hogy hogyan vált a punk sztárgyerekből Hollywood egyik A-listás celebnője!

A szemünk előtt felnőtt Kelly Osbourne stílusa meglehetősen drámai evolúción ment keresztül. A durcás tinédzserkorban leginkább a vadóc, a kínos, valamint a goth jelzőkkel lehetne illetni az Osbourne lány stílusát, aki külsejével egyáltalán nem lógott ki a vele egy háztartásban élők közül. 17 éves korára kialakult egy sajátos stílusa, mégha a ruhatára javarészt bő katonai nadrágokból, farmer- és bőrdzsekikből, szlogenes pólókból és kényelmes tornacipőkből állt is. Ezek a ruhák valószínűleg azért tetszettek Osbourne-nak, mert azt gondolta, hogy ezekben elrejthetni teltkarcsú alakját. Mára már valószínűleg tisztában van vele, hogy ezzel a trükkel éppen az ellenkező hatás érhető el.

Bár ruhatárából valóban hiányzott a kifinomultság, ezen fokozatosan változtatott a sztárgyerek, akinél jobban kevesen képesek egyesíteni a rock and roll stílust a régi hollywoodi csillogással. Napjainkra Osbourne öltözködése egyáltalán nem mondható unalmasnak, sőt inkább diktálja, mint követi a divatot. A 2.0-ás Kelly Osbourne nem fél kísérletezni különféle stílusokkal, szereti a tűsarkút, a nőies designerruhákat és előszeretettel váltogatja hajszínét és formáját is. Nézze meg a galériában, hogy hogyan nézett ki tizenévesen a harminc éves celebnő!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra