Beyoncé húgát sem kell félteni, ha öltözködésről van szó

Beyoncé kishúgára már évekkel ezelőtt felfigyeltek a divatkritikusok, aminek hatására több magazin is a jövő egyik meghatározó stílusikonjának kiáltotta ki a lemezlovasként is elismert celebnőt. Önök pedig az év legelején szavazhattak arra, hogy melyikük öltözik jobban a két nővér közül, akkor meglepően magas eredménnyel húzott el az olykor őt koppintó Beyoncé előtt. A huffingtonpost.com szerkesztői Solange Knowles 29. születésnapja apropóján állítottak össze egy top 10-es listát a sztártestvér legütősebb szereléseiből.

A kissé háttérbe szorult Knowles egyik legemlékezetesebb szettje kétségkívül az a napsárga Christiano Siriano nadrágos-köpenyes összeállítás volt, melyben az Art Basel Miami Beachen jelent meg 2014-ben. Az összhatást akkor egy arany színű Stuart Weitzman bokapántos szandállal tette még elegánsabbá. A színészkedéssel és modellkedéssel is megpróbálkozó Knowles az idei párizsi divathéten is kitett magáért, nem meglepő, hogy jópár éve rajonganak érte a street-style fotósok. A Carven bemutatójára például egy vörös szőrmekabátban, egy színben passzoló garbóban, valamint egy skarlátvörös, magasított derekú szoknyában indult el.

Az unalmas összhatást egy 1000 dolláros (kb.283.259 forint) szürkésbarna Malone Souliers „Montana” szandállal törte meg. A Balmain showt egy klasszikus fekete-fehér szerelésben ülte végig, míg a 2015-ös Vivienne Westwood bemutatóra egy színblokkolt, sötétkék, piros és barbie-kék Harbison kabátot választott, amit egy színvilágban passzoló Nicholas Kirkwood x Roksanda Ilincic szandállal és egy Anya Hindmarch féle clutch-csal kombinált.

A 2014-es Q & Q Launch Eventre egy merész, nyolcvanas éveket idéző fényes sárga Christopher Kane felsőben és rakott szoknyában érkezett a New York-i Open House Gallerybe, ahol lemezlovaskodhatott is a közönségnek. A laza, városias szettet Knowles pink színű rúzsa, illetve a Kate Spade féle citromszeletes retikül tette fiatalossá. Solange Knowles a 2012-es amfAR Milano gálára testvére öltöztetőjétől, Ty Huntertől kért segítségét, aminek köszönhetően a nővéreket akár össze is lehetett volna keverni a rendezvényen. Knowles szuperdögös Rubin Singer ruháját azóta is az elmúlt évek egyik legjobb vörösszőnyeges ruhájaként emlegeti a sajtó.

Emlékezetes volt a 2015-ös Vanity Fair Oscar Partyn viselt fehér ruha is, ahogy a 2014-es eseményen is gondoskodott róla, hogy felfigyeljenek rá a fotóriporterek. Az akkori MTV Video Music Awardson egy sötétkék, csillogó nadrágkosztümben pózolt, ahogy a mindig beváló csillogást választotta a CFDA Awardsra is, ahova egy arany-pezsgő árnyalatú mélyen dekoltált Calvin Klein estélyiben érkezett. A régi hollywoodi stílust követő ruhát Jennifer Fisher ékszereivel tette még elegánsabbá. Meglepődtünk volna, ha Knowles éppen az esküvője napján fogja magát vissza, a nagy napon ugyanis öt különböző szettben volt látható. Ezek közül a kissé hatásvadász kerékpáros fotósorozathoz választott törtfehér Stephane Rolland overál, valamint az arany mandzsettákkal felturbózott köpenyes Humberto Leon by Kenzo szett volt a kedvencünk. Nézze meg a galériában, hogy milyen szerelésekkel nyomja le saját húgát Solange Knowles!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra