Így telik egy férfi napja tűsarkúban

29EFF3AC00000578-3137993-image-m-57 1435173296034
youtube.com / brobible

Valahol úgy tűnik, hogy a Los Angeles-i videómagazin, a Brobible egyik tudósítójához, Brandon Cohenhez eljutottak a brit cipésznő, Nanna Liv szavai. Emlékeznek, ő volt az, aki kifakadt azon, hogy a legfelkapottabb tűsarkúkat olyan férfiak tervezik, akik nem is hordanak magassarkú cipőt. Valószínűleg semmi köze a két esetnek egymáshoz, de a riporter mindenesetre nemrég elhatározta, hogy egy teljes munkanapot lenyom egy női lábbeliben, hogy bebizonyítsa, a nők puhányak, igenis ki lehet bírni tűsarkúban egy reggeltől-estig tartó időszakot.

Cohen szerencsére dokumentálta tervét, aminek köszönhetően végigkövethettük kálváriáját a reggel 8:30-as cipőfelvételtől az azt követő kínzó szenvedéseken át a cipő ablakból való kihajításáig. „Ó, Istenem, én már sokféle fájdalmat átéltem, de ez a fájdalom elképesztő” – számolt be érzéseiről Cohen, aki szerette volna megérteni, hogy miért panaszkodnak annyit a nők, amikor tűsarkút viselnek. A riporter jól láthatóan már abban a pillanatban megbánta tervét, amikor a cipőfelvételt követően megpróbált elbicegni a liftig, de a fájdalmat nem sikerült megszoknia a nap folyamán sem, szenvedett vezetés közben, a munkahelyén, sőt még a helyi kávézóban is sajnáltatta magát – írja a dailymail.co.uk.

„Ez egyáltalán nem biztonságos” – állította Cohen, amikor lépcsőn tett meg három emeletnyi távolságot a parkolótól a földszintig. De már előtte is tett olyan kijelentéseket, hogy szeretne mindenkit megölni. „Meg akarok halni, kérlek hagyjatok meghalni" – mondta később kétségbeesésében. „Szó szerint nem bírom tovább. Remegnek a lábaim. Ez olyan, mint a kínai lábelkötés egyik modern formája” – mondta a riporter, aki szerint a magassarkú viselése negatívan hatott a hangulatára, így este 19.15.-kor bedobta a törölközőt és mezítláb sétált haza. Bár késő esti programot is tervezett magának, szívesen elment volna egy bárba táncolni, de azt állította, hogy túl nagy fájdalmai vannak, így inkább hazamegy, bevesz egy-két Advilt és lefekszik aludni. Nézze meg a videóban, hogy hogyan viselte a megpróbáltatásokat a riporter!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek