Tevepatátlanító bugyi: menő vagy ciki?

3
seamlessthread.com

Már szabadalmaztatás alatt van a Seamless Thread nevű márka tervezője, Maggie Han legújabb munkája, a 'Camel No' fantázianevet kapott bugyi kollekció, melyből valószínűleg nem nehéz kitalálni a termék előnyeit. A rugalmas, orvosi minőségű szilikonból, poliészterből és spandex anyag keverékéből készült fehérnemű ugyanis tevepatátlanítja viselőjét, de mindemellett kényelmes, alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez és szagtalanít is, ha beleizzadnánk.

Ha mindez úgy van, ahogy a designer állítja, akkor ezentúl kevesebb kínos pillantásban lesz része annak, aki amiatt száműzte a szekrényéből a szűk farmert, a jóga nadrágot, a biciklisgatyát és az elegáns testhezálló ruhákat, mert azok bevágtak és szinte hordhatatlanná váltak a tevepata miatt – írja a designtaxi.com.

Sehol egy tevepata
Sehol egy tevepataseamlessthread.com

„A nők nem akarnak tudomást venni a tevepatájukról. Én mindig is tisztában voltam a sajátommal. Elég magas vagyok, így ha egy tevepatát kiemelő ruhában állítok be egy konferenciaterembe, az éppen szemmagasságban van a jelenlévőkkel” – mondja a Han, aki a keresztanyjától merített ihletet az ötletéhez. „Nem hallottam meg, hogy mit mondott, a tevepatáját bámultam abban a gyönyörű fehér capri nadrágban” – emlékezik vissza a heuréka pillanatra a dizájner, aki állítása szerint több olyan férfival is találkozott már, akik nagy rajongói a tevepatának, így megkérték őt, hogy hagyjon fel a tevepatátlanítós ötletével. A praktikus fehérneműért egyébként 28-30 dollárt (kb.7770-8323 forint) kérnek a márka online boltjában. Ön mit gondol a fejlesztésről, nagyon kellett már egy újabb bolondság a piacra (azaz menő) vagy inkább feleslegesnek és cikinek érzi a tevepatát eltüntető bugyit? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (3220) (2897) Ciki!
Mustra