Összeöltözött Madonna és Katy Perry

Régóta vártuk, hogy valaki bevállalja Jeremy Scott valamelyik merész Moschino ruháját egy elegáns gálára: a tervező még a mekis kollekcióhoz készített pár tarka estélyit, de a 2015-ös őszi-téli kollekcióban is láttunk érdekes szetteket. A Met-gálán eljött Scott ideje, ugyanis rögtön két énekesnő is tőle választott estélyit: Madonna és Katy Perry graffitis ruhákban vonult a vörös szőnyegre és egyáltalán nem zavarta őket, hogy összeöltöztek.

Katy Perry egy dekoltázsnál fodros, színes graffiti-mintával díszített aljú ruhát, graffitis kesztyűket és egy spray-formájú táskát vett fel a távol-keleti tematikájú Met-gálára: nem csak az volt vele a baj, hogy egyáltalán nem illett az est stílusához az ő stílusa, hanem az is, hogy túl sok volt a jóból. Túl sok szín, túl sok fodor, túl nehéz anyag, túl flegma pózok – írja a Red-carpet-fashion-awards.com. Ezzel egyet tudunk érteni, de ez azért még mindig jobb, mintha gésának öltözött volna, és ahogy a koncertjein láttuk, erre is volt esély.

Az 56 éves Madonna hasonlóan festett Moschino estélyijében, de az legalább nem volt olyan tarka, mint Perryé. Az ő ruhájához készült köpeny egy kicsit közelebb hozta a szett stílusát az est kínai tematikájához, de azért elég távol állt a többi vendég stílusától. Persze lehet Perry és Madonna húzását őrülten egyedinek és vagánynak is nevezni, hisz a két énekesnő magabiztosan pózolgatott a vörös szőnyegen (ahol a tervező, a szintén saját ruháiba öltözött Jeremy Scott kezet is csókolt nekik), de lehet, hogy ön szerint is túlzás ennyi szín és anyag, és Scott estélyi ruhái sajnos a vörösszőnyegen nem, csak a kifutón állják meg a helyüket. Szavazzon: ön szerint jól nézett ki Perry és Madonna a kínai tematikájú Met-gálán, vagy egyáltalán nem illettek a képbe? És hogy tetszenek önnek a harsány Moschino-estélyik?

Mit szól?

Oszd meg másokkal is!
Mustra