Feleslegesen drága hajgumi-karkötő: menő vagy ciki?

Önnel is biztos előfordult már, hogy megszokásból a csuklóján felejtett egy hajgumit, aztán persze mikor levette a több órás szaladgálás után, egy nagyon szép, karkötőnek is beillő piros csík maradt a helyén, aminek legalább negyed óra kell, hogy felszívódjon. Na, erre a roppant problémás hétköznapi rutinra húzott fel egy komplett márkát egy marketing-érzékeny házaspár, akik a hajgumi-karkötő bizniszt továbbgondolva létrehozták a BitterSweet jewelry-t, ami kizárólag olyan fém, na meg persze arany és ezüst karkötőket forgalmaz, melyek pont úgy vannak kialakítva, hogy egy hajgumit lehessen a közepükbe illeszteni. Az ötlet tényleg szerethető, árban viszont már kevésbé baráti. 

A tervező, Shireen Thor szerint a kreatív karkötő hatásos megoldás lehet a nők egyik legnagyobb problémájára, az elszorított csuklóra. "Baromira zavart, hogy mikor visszanéztem a rólam készült fotókat, minden egyes képen látszódott a fekete hajgumi a csuklóm körül. Ezt kicsit igénytelennek tartom, innen jött az ötlet, hogy kezdeni kéne vele valamit" – részletezte inspirációs forrását a Huffington Postnak. A karkötőből egyébként többféle verzió is készült: a sima fémen kívül kapható még arany, ezüst és rózsaarany árnyalat is, árban viszont már kevésbé szerethető: az alapverzió 45 dollárba, míg az arany/ezüst/rózsaarany árnyalatokért már 85 dollárt kérnek (+ plusz kiszállítási díj), amit egy sima cuffért kicsit sokallunk. 

Egyébként ne aggódjon, a nagy érdeklődésre való tekintettel már az összes karperecet elkapkodták az oldalról, e-mailben lehet érdeklődni és leadni a rendeléseket, ha megtetszett volna az ötlet. Nekünk nagyon bejön, és csak reménykedni tudunk benne, hogy jóval olcsóbban is hozzá lehet majd jutni - a fast fashion üzletek mechanizmusából kiindulva pedig valószínűleg nem is kell majd erre olyan sokat várni. Most pedig ítélkezzen: menő a hajgumi-tartó karkötő, vagy ciki?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1715) (2123) Ciki!
Mustra