Ennyibe kerülnek Amal Clooney szettjei

Azt már megmutattuk, hogy miben nyomta végig a tavalyi évet Amal Clooney és azt is, hogy miként fest munkaruhában, most pedig a Dailymail segítségével összegyűjtöttük, hogy mennyibe is kerül egy-egy szettje. Tény, hogy George Clooney felesége szereti a dizájnerdarabokat és szívesen is költ rájuk – mivel a szakmájában elismert sztárügyvédről van szó, ezt abszolút nem is irigyeljük tőle.

Az elmúlt hónapokból 13 szettet gyűjtöttünk össze és kicsit talán sokkolóan hat, de a galériában található ruhák összeértéke eléri a 40 ezer fontot, ami forintban 17 millió. Amal Clooney láthatóan szereti az Giambattista Valli és a Prada termékeit, a legdrágább szettje 2.5 millió, a legdrágább cucca pedig (az általunk szemlézettek közül) az 1.6 millió forint értékű Dolce&Gabbana ruha.

A képeket időrendi sorrendben találja, az aláírásokban pedig megtalálja, mennyit kell kipengetnie egy-egy ruhadarabért, ha megtetszene önnek. Egyébként ha nincs is annyi pénze, mint Clooney-nak, inspirációnak sem utolsó a válogatás. Apró megjegyzés: az árak átváltásánál 420 forintos fonttal számoltunk.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra