Lenyomja Michelle Obama Amal Clooney-t?

Úgy tűnik, március a testvérek hónapja: múlt héten azt kérdeztük önöktől, hogy Beyoncé vagy húga, Solange Knowles mutat jobban ugyanabban a kabátban, most pedig a Kardashian-nővéreken láthattuk viszont ugyanazt a ruhát. Ne szaladjunk viszont ennyire előre: akad rajtuk kívül még két páros, akik jóval többet letettek az asztalra mint ők és az ő csatájukban is állást kell foglalnia! Az egyik a Michelle Obama-Amal Clooney duó, a másik pedig a Shailene Woodley-Fan Bingbing páros.

Michelle Obama vs. Amal Clooney

Kin jobb a ruha?

Kezdjük is a poszt legbefolyásosabb hölgyeivel. Obamáné szettjéhez kicsit vissza kell repülnünk az időben, ugyanis 2011-ben viselte ezt a vörös-fekete szettet, amikor a kínai elnököt fogadta. A fazont rajta kívül nem sok emberen tudjuk elképzelni és sajnáljuk, hogy a lábbelije nem látszik.

Attól most tekintsünk el, hogy Amal Clooney-t éppen sminkbalesettel fotózták le (valószínűleg az integetés is inkább „Áh, ne is kérdezzétek" legyintés), viszont a ruha hasonló ahhoz, amit Obamán is láthattunk. Clooney feleségéről pont a házasságuk előtt készültek ezek a képek, amelyeken az ügyvédnő – szerencsére – közszemlére tette hosszú lábait. Ha szívesen megnézné, miben nyomta végig 2014-et Clooneyné, ide kattintva megteheti.

Khloe Kardashian vs. Kourtney Kardashian

Melyik Kardashian jobb?

Nem tudjuk eldönteni, hogy szánnivaló vagy becsülendő az, hogy a milliárdos Kardashian-lányok egymás ruháit hordják. Khloe Kardashian még 2011-ben viselte ezt az "ápol és eltakar" ruhát a Teen Choise Awards-ra, akkor nude szaténos cipőt húzott fel hozzá, korallos körmöket festett hozzá és fémhatású clutchot vitt magával. Ajkaira valamilyen furcsa módon babarózsaszín rúzs került.

Kourtney Kardashian egy magas színvonalú és igen fontos társadalmi-kulturális jelentőségű eseményre vette fel ugyanazt a leplet: egy Las Vegas-i klub megnyitóján fontoskodott benne. Ő a körmeit festetlenül hagyta és a sminkje sem volt annyira barbie-s.

Shailene Woodley vs. Fan Bingbing

Kin jobb a függöny?

Shailene Woodley már szerepelt a kinek állt jobban rovatunkban, és Fan Bingbing is visszatérő vendég. Woodley még tavaly novemberben jelent meg a Hollywood Film Awards-on, ahova ezt a függönyszerű, aranyozott tengericsillagmintával ellátottt ruhát vette fel. Körmeit nude színűre festette, a szemhangsúlyos smink pedig kifejezetten jól áll neki. A decens karikamedálos nyaklánc örökzöld, ruházzon be egyre, mindig viselni tudja majd.

Fan Bingbing neve viccesebb, mint ismert, ennek ellenére ő is ott volt év elején a Valentino pekingi üzletének megnyitóján. Nem akarunk beleszólni, de nem sápítja túlságosan ez a ruha a celebnőt? A dekoltázs résznél például elég erőteljesen kellett figyelnünk, hogy vajon hol ér véget a felső és hol kezdődik Bingbing bőre. No sebaj, ettől függetlenül egész kellemes lett az összhatás és ha nem sugallná már a szett önmagában is, hogy mennyibe került, a kristályokkal kirakott aranyfülbevaló eléggé árulkodó.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek