Csorgassa a nyálát a virágként nyíló desszertre

Joaquim Sousa alkotta meg azt a desszertet, aminek most a fél világ a csodájára jár. Sajnos egészen Portugáliáig kell menni, hogy élőben élvezhessük a csokis édességet, ami először olyan mint egy labda, majd a forró öntet hatására szépen kinyílik, mint egy virág. Ha csak fele annyira finom, mint amennyire jól néz ki, már megéri ilyet rendelni a lisszaboni Hotel The Oitavos Ipsylon Éttermében

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.