Menő vagy ciki a luxuspiac új slágere?

Az olcsó online boltok még nem fedezték fel és nem koppintják a londoni székhelyű különc ékszerész, Theo Fennell gyűrű kreációt, pedig egyes oldalakon már az új Fabergé tojásként emlegetik az elképesztő aprólékossággal kidolgozott, pecsétgyűrűszerű ékszereket, melyeket javarészt 18 karátos vörös- vagy fehéraranyból, gyémánttal, hegyikristállyal, zöld turmalinnal, topázzal, ametiszttel ötvözve készít Nagy-Britannia egyik vezető ékszerésze.

A „Gyűrűk uraként” becézett Fennell 1982-ben alapította saját nevén futó márkáját, így a tehetős ékszerrajongók körében már jól ismert eklektikus, de fantáziadús meseszerű kiegészítőiről, amik közül időbe telne kiválasztani a kedvencünket, mivel egyes darabok rengeteg szerethető részletet rejtenek. Nagy rajongói lettünk például annak a gyűrűnek, amin az angol gyerekirodalom, a Békavári uraság című mű két legjópofább karaktere, a jóindulatú Mole és az arrogáns, de szerethető Toad látható. De hasonlóképpen látványosak a Narnia krónikájának egyes jelenteire emlékeztető, illetve a tradicionális kínai kert miniatűr mását ábrázoló darabok is.

A műtárgynak is beillő gyűrűknek természetesen megkérik az árát, azaz alaposan a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha egy ilyen luxuscuccra fáj a fogunk. Bár a designer oldalán nem minden terméknél vannak feltüntetve az árak, azért azt sikerült kideríteni, hogy átlagosan 9250-29.500 fontot (körülbelül 3.8 -12 millió forintot) kérnek egy gyűrűért –írja a thejewelleryeditor.com. Ön mint gondol, menő ennyi pénzt költeni egy gyűrűre vagy inkább cikinek érzi, hogy egy közepesen drága autó árába kerül egyetlen gyűrű? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1834) (2014) Ciki!
Mustra