Abodi Dóra idén is a londoni divathéten mutatta be kollekcióját

Hazánk egyik legmeghatározóbb divattervezője az idei szezonban is a londoni divathéten mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját a kreatív tehetségeket felkaroló Fashion Scout szervezésében. Abodi Dóra ezúttal egy nagyszabású, húsz perces show keretében vonultatta fel „Cult of the Twin Unisus” névre keresztelt kollekcióját a Freemasons Hallban, ahol a hangsúly egyértelműen a titokzatos Twin Unisus szimbólum különböző átváltozásain, a futurisztikus mintákon, valamint a kézzel hímzett haute couture részleteken volt.

Abodi a tőle megszokott eleganciával és vagánysággal hozta a védjegyévé vált vallási témákat, mutatta be az ártatlanság és a bűn, a vallás és a pogányság, a hit és a tagadás, valamint a félig ember, félig földönkívüli lényekről alkotott hiedelmeket és mosta azt össze az erdélyi gótika stílusjegyeivel, illetve a kilencvenes évek rave korszakával. A nőies és hordható kollekció szinte mindegyik darabját szerettük a szőrme kabátoktól az aszimmetrikus darabokon át a látványos kiegészítőkig. Nézze meg a galériában és a videóban, hogy milyen vakmerő kollekcióval készült Abodi Dóra a hűvös szezonra!

Dora Abodi AW 15/16 from FASHION SCOUT on Vimeo.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.