Melyik az év táskája? Szavazzon!

Tudja, mi az az IT bag? A kifejezést a '90-es évek végén kezdték el használni azokra a táskákra, amelyek annyira egyediek voltak, hogy minden, divathoz kicsit is konyító ember felismert – és többek között ennek köszönhetően mindenkinek akart magának egyet. Biztos ismerős önnek az Hermés Birkin névre hallgató darabja, vagy a Givenchy Antigonája, ami számos fast fashion darabot inspirált már (és valószínűleg fog is).

IT bag
Fotó: Vogue.com

Bár még csak egy hónap telt el 2015-ből, a Vogue már kíváncsi, hogy melyik táskát szavazzák meg az olvasók az év IT bagjének: nagy a tét, a nyertest ugyanis valószínűleg órákon belül készlethiányossá rabolják a divatmániások szerte a világon. Nem mintha egyébként rosszul menne akár a Fendinek, akár a Guccinak, de azért elég nagy presztízs bármelyik luxusdivatház számára, ha az egyik saját tervezésüket kiáltják ki győztesnek. A Valentino kiegészítője egyébként 3645 dollárba (több mint egymillió forintba), a Fendi Peekaboo-ja ehhez képest egész olcsónak tűnik (1550 dollár, azaz 440 ezer forint). A Chanel valami eszméletlen ocsmány darabbal került be a versenybe, a legmélyebbre viszont a Dior Diorama névre hallgató darabjára vágyóknak kell a zsebükbe nyúlniuk: 6300 dollárt, 1,7 millió forintot kell kifizetni érte (igaz, a Louis Vuittonéhoz még árat sem írtak).

Az ön szavazata is számít! Kattintson ide, nézze meg a tíz táskát, majd válassza ki a legszimpatikusabbat és döntse el, miért öljék egymást a fashionisták idén! Február 3-án eredményhirdetés, siessen!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.