Nézegessen csúnyapulcsiban idiótán pózoló családanyát

Nem mindennapi hobbija van a 45 éves Dob Rottumnak. A háromgyermekes anyuka órákat tölt el azzal, hogy a használtruha-üzletekben talált pulóvereket karácsonyi csúnyapulcsikká alakítsa át. Amivel egyébként több-kevesebb sikerrel mi is megpróbálkoztunk, bár egy dolog igaz: Rotummal ellentétben mi nem adtuk el. A nő "Deb's Handmade Ugly Tacky Christmas Sweater" (Deb kézzel készített karácsonyi csúnyapulcsijai) néven eBay fiókot üzemeltet, ahova - a többi eladó cucca mellett - feltölti az elkészült "remekműveket" is.

 

Ha ez önmagában nem lenne elég borzasztó, vessen egy pillantást a lenti galériánkra, ugyanis a hölgy minden felsőben készít magáról egy fotót, amin ugyanabban a pózban áll és ugyanazzal az arckifejezéssel néz a kamerába. A tavalyi év eladásainak sikerén felbuzdulva idén már korán elkezdte a készülődést, ha pedig ön is szeretne egyet belőlük, ide kattintva beszerezhet egyet potom húszezer forintért. Mondjuk szerintünk vicces, amit csinál.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.