Menő vagy ciki Lagerfeld újabb cicás kollekciója?

Lagerfeld megint kitett magáért.
Lagerfeld megint kitett magáért.Facebook.com

A tavalyi nagy sikernek köszönhetően idén sem maradunk Choupette ihlette kapszulakollekció nélkül. Az akkor piacra dobott fekete-fehér színű táskát, sapkát, ujjatlan bőrkesztyűt és telefontokat ezúttal egy jóval vidámabb és színesebb gyűjtemény követi novemberben a sorban, mely szegecses nyakörvvel ellátott cicafejes bőrtáskát, sálat, pénztárcát, pulóvert, pólót és zoknit is tartalmaz majd – számol be a wwd.com Karl Lagerfeld házikedvencének legújabb kiegészítőiről, ami kicsit olyan, mintha Choupette és a Fendinél látott méregdrága szőrmók szerelemgyereke lenne.

A Monster Choupette néven futó minikollekció árairól sajnos még nem sokat tudni, de a 81 éves tervező tavaly 13.000 és 100.000 forint közötti összeget kért a macskabajusszal díszített darabokért, így valószínűleg ezeket a képregény-szerű darabokat is hasonlóképpen árazzák majd be.

Choupette félelmetes tekintete a pulóveren. Imádjuk.
Choupette félelmetes tekintete a pulóveren. Imádjuk.Facebook.com

Az éppen szupermenőnek számító Lol-core trendek miatt várhatóan a nevetségesen elkényeztetett divatcica idei apróságai is vevőkre találnak majd: ön mit gondol Lagerfeld macskás kiegészítőiről? Menő ilyen infantilis cuccokat árulni, vagy cikinek találja, hogy ilyen őrültséggel rukkol elő a Chanel vezetőtervezője? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek