no

Menő vagy ciki divatból rockernek öltözni?

Jó ideje menő hobbi-punknak és álrockernek öltözni a hétköznapokban, ami elsősorban a kilencvenes évek nosztalgiájának illetve a sikeresen megújult Saint Laurent kollekcióknak tudható be. A francia divatház zenerajongó vezetőtervezője, Hedi Slimane ugyanis az utóbbi pár szezonban kiállt a rock & roll életérzés mellett, amiről a Neuroticnak hála, már jó ideje tudjuk, hogy az nem egy tánc.

Persze nem a Saint Laurent az egyetlen divatház, mely mostanában a szabadságérzést és csillogást sugárzó rocksztárok stílusából merít ihletet a kollekciók megtervezésénél, hiszen hasonló anyagokban és formákban gondolkodott az elmúlt időszakban a Diesel Black Gold is, mely motorosdzsekiket és szegecses bőrmellényeket épített be 2015-ös resort kollekciójába, ahogy a Lanvin kreatívigazgatója, Alber Elbaz is glam-rock szerelésekben küldené nyaralni tehetős vásárlóit, illetve Haider Ackermann, az McQ Alexander McQueen, valamint Raf Simons is Keith Richardshoz méltó, dekadens kollekciót küldött kifutóra a közelmúltban – számol be a jelenségről a style.com.

A bohém összeállításokat, ahogy az várható volt, felkapták a hírességek, modellek és a divatmániás bloggerek is, akiknek köszönhetően kisebb zűrzavar alakult ki a fejünkben arról, hogy vajon azért viselik ezeket a szetteket, mert azonosulni tudnak az életérzéssel, vagy egyszerűen csak kamurokkereket látunk pózolni a beállított képeken.

Ráadásul idén más stílusjegyekkel is ér keverni a rocker alapöltözéket, így nem ritka az edzőcipős, a kalapos, a virágos ruhás vagy a képregényes táskával kombinált összeállítás sem a street-style fotókon. Nézze meg a galériában, hogy milyen szettekben járunk majd a közeljövőben és szavazzon, menő csak divatból rockernek öltözni, vagy ön szerint ciki bedőlni az efféle trendeknek?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek