18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vibrátoros nyaklánc: menő vagy ciki?

Gondolná, hogy ez a medál valójában egy USB töltős vibrátor? Pedig az.
Gondolná, hogy ez a medál valójában egy USB töltős vibrátor? Pedig az.LoveCrave /www.lovecrave.com

Nyakláncok terén nem igazán lehet már akkorát újítani: legyen az statement, gyöngyös, vagy csak egyszerű medálos, ez az ékszerfajta olyan régóta jelen van hagyományos kiegészítőink között, hogy nem igazán lehet már megreformálni. Kivéve, ha medál helyett szexjátékot, történetesen egy vibrátort akaszt a nyakába. Az elképzelést nem mi találtuk ki, hanem a Crave.com, akik szerint semmi szégyellnivaló nincs a különleges élvezeteket nyújtó erotikus játékokban, sőt, kifejezetten jól teszi, ha egyet állandóan a nyakában hord, hiszen ki tudja, mikor lehet rá szüksége.

A céget Ti Chang tervező és Michael Topolovac vállalkozó alapították, elsődleges céljuk pedig, hogy olyan diszkrét szexjátékokat gyártsanak, melyektől nem kell szégyenkezniük a viselőknek. "Kiállunk amellett, hogy a szex egészséges, játékos és üdvös, emellett pedig természetesnek tartjuk, hogy az emberek különleges szexuális élményekre és tapasztalatokra vágynak, emiatt pedig nem kellene szégyellniük magukat. Cégünknek mindig az volt az elsődleges célja, hogy jól átgondolt, elegáns dizájnnal körítve felhívja a figyelmet a nők szexjátékaira" – vallják a tervezők bemutatkozó szövegükben. A cégnek egyébként több, hasonlóan különleges ékszere is van, mint például a Duet, ami egy USB töltős vibrátor/pendrive.

A rozsdamentes acélból készült nyaklánc dizájnjából első blikkre tényleg nem levágós, hogy a medál valójában egy USB töltős vibrátor, ettől függetlenül nem hinnénk, hogy a Vestler fantázianévre keresztelt nyaklánc bárkinek is hű kiegészítője lesz hosszútávon. Vagy ha mégis, akkor legalább a nagyi házában tartott karácsonyi vacsorára szabaduljon meg tőle, már csak a tudat miatt is. Az ékszervibrátort egy gondosan elrejtett mini gombbal lehet be és kikapcsolni, teljesítményét tekintve pedig három különböző, teljesen hangtalan fokozatot biztosít. A medált ezüstben, rózsa-aranyban és 24 karátos aranybevonattal lehet megvásárolni. A különleges ékszer ára egyébként 49 dollár (11 ezer forint), amiből már rendes vibrátort is vásárolhat, mondjuk azt nem tűzheti a nyakába. 

Mit gondol: használná örömszerzésnek a nyakában hordott multifunkciós ékszert, vagy orbitális baromság az egész?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1930) (1695) Ciki!
Mustra