Menő vagy ciki az univerzális ruha?

Többek között így is felveheti a BodiEs - elvileg- multifunkcionális kreálmányát. Hogy tetszik?
Többek között így is felveheti a BodiEs - elvileg- multifunkcionális kreálmányát. Hogy tetszik?

Bódi Eszter eredeti ötlettel akarja forradalmasítani a divatot és valami praktikusat tervezett: BodiEs néven futó márkájának alapdarabja egy sokféleképpen hordható kendő/szoknya/ruha/anyagdarab Egyre több olyan magyar ötlet jelenik meg a divatban, mely formabontó és innovatív: ilyen például Gulyás Sára csináld magad cipője, ami annyira elnyerte az emberek tetszését, hogy sikerült összegyűjteni rá a majdnem négymillió forintos kezdőtőkét a Kickstarteren. És itt van a BodiEs, ami ugyan nem friss találmány, de velünk még csak jött szembe a Facebookon.

Bódi Eszter számára a multifunkcionalitás és a praktikum a legfontosabb szempont a ruhadarabok megtervezésénél, ami jó gondolat: az általa készített szoknya-szabású anyagdarabot akár sálként, fejkendőként, boleróként, vagy táskaként is lehet viselni – de az a tapasztalatunk, hogy az ilyen multifunkciós daraboknak mindig az a vége, hogy sehogy se jók; se táskának, se turbánnak, bolerónak meg végképp nem. A tervezőnő 14 ezer forintot kér mindenhogyan variálható ruhadarabjáéért, ami ezek szerint mégiscsak tudhat valamit, ami így neten nem jön át (legalábbis nekünk), valami olyat, ami a "hogyan hordd a BodiEs-t" videóból se derül ki számunkra:

Szerintünk az összes megkötés közül a szoknya és a sál-opció működik a való életben, de ezt biztos csak azért látjuk így, mert szörnyen begyöpösödött társaság vagyunk. Úgyhogy nézze meg a fenti videót és döntse el inkább ön, hogy a BodiEs egy valóban praktikus, multifunkcionális ötlet, ami megér 14 ezret, vagy fölösleges találmány, ami hamar eltűnik az éterben? Ha tetszik Bódi ötlete, nyomjon egy menőt, ha értetlenül pislog, akkor a ciki az önnek való opció!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (2016) (1889) Ciki!
Mustra