Járkálna rajzfilm-táskával?

Nehéz fényképen érzékeltetni, mitől olyan jók a tajvani terveződuó, Rika Lin és Chay Su táskái: a 3 dimenziós táskák ugyanis épp attól különlegesek, hogy 2 dimenziósnak tűnnek, így a fotókon úgy néznek ki, mintha egy Disney-rajzfilmből retusálták volna őket viselőjükre.

A látszat csal, a teljesen valótlannak tűnő táskákba ugyanolyan jól lehet pakolni, mint bármilyen más táskába, de garantált, hogy mindenki minket fog bámulni az utcán, és Instagram fotóink is extra-lájkokat kapnak, ha Jump From Paper termékkel pózolunk.

Lin és Su remek ötlete akkor született, amikor barátaikkal egy délután álmaik táskáját próbálták lerajzolni: arra gondoltak, milyen jó lenne, ha a 2 dimenziós rajzot magukra vehetnék, mint egy valódi dizájnertáskát. "Szeretjük összezavarni az embereket, de ennél is jobban szeretjük, ha nevetésben törnek ki, amikor rájönnek, hogy ezek igazi táskák!" – írják a tervezők bemutatkozó szövegükben, honlapjukon.

Az alapötlet gondos kidolgozása után alapították meg a Jump From Paper márkát, melynek honlapján átlagosan 80-110 euróért (24-34 ezer forint) találtunk remek darabokat. A 2010-ben alakult kis márka egyre terjeszkedik, már 25 országba szállítanak, és Londonban a Saatchi Gallery-ben lehet termékeiket beszerezni. Jó hír, hogy Magyarországra is rendelhetünk tőlük táskát, és az tuti nem fog velünk szembejönni sehol: a hazai divatbloggerek szerencsére még nem fedezték fel a márkát.

Önnek hogy tetszenek a különleges kiegészítők? Idétlennek találja a 2 dimenziós táskákat, vagy szívesen beszerezne egyet, hogy meghökkenthesse a fásult járó-kelőket? Nézze meg a táskákat a galériában – vagy a márka honlapján – és szavazzon: menő vagy ciki a Jump From Paper?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1659) (1459) Ciki!
Mustra