Újra hódít a midiszoknya, decens titkárnők előnyben!

Ahogy melegszik az idő, úgy lesz egyre rövidebb a szoknyák hossza, de nem kell aggódnia annak, aki nem akarja miniben mutogatni a lábát, ha minden igaz, ebben a szezonban a midi is nagy divat. A kérdés csak az, hogy van-e ebből a hosszból akkora kínálat, mint a rövidebb szoknyákból. A különböző márkák honlapjai alapján azt mondanánk, hogy igen, de a valóság más. Nem túl izgalmas ceruzaszoknyákkal Dunát lehet rekeszteni, de aki inkább az A-vonalúakkal szimpatizál, bajban lesz. Részletek a hajtás után!

A ceruzaszoknya igazi alapdarab, ezzel nem lehet vitatkozni, és ezzel az üzletek is tisztában vannak, mivel szinte mindenhol nagy választék van belőle. Egyszínűeket szinte bárhol vehet öt- és hatezer forintért is, de a szezon egyik nagy dobása a csíkos változat, ami jobban kombinálható, mint gondolná. A Zarában közel 10 ezer forintért találtunk egy magas derekút, a H&M üzletében pedig háromezer forintért egy rövidebb, eltolt csíkozású darabot. Aki az elmúlt szezonokban elmulasztott virágos ceruzaszoknyát venni, ne aggódjon, van még, az H&M üzleteiben leárazva 4000 forint, és a Mango webshopjában is találtunk párat. Ha pedig a pöttyös változatról csúszott volna le, akkor az F&F-nél pont van 5900 forintért.

A-vonalú és harangszoknyákat már az előző szezonban is szerettünk volna venni, de nem jártunk sikerrel. Ami például az H&M kollekciójában volt, nagyon gyorsan elkapkodták, és a leárazásokon csak egy 42-es méretűt találtunk. A márka honlapján természetesen most is vannak hasonló darabok, de az üzletben csak ceruzaszoknyákat találtunk. Nem volt nagyon más a helyzet a többi márkánál sem, az egyetlen szép és pénztárcabarát darabra végül az F&F-ben találtunk rá. Itt a fekete, organzabetétes szoknya, amit a mellékelt galériában is láthat 6900 forint. Ha nem fél az internetes vásárlástól, jóval több lehetősége van, az Asos tele van ilyen szoknyákkal, de a Romwe kínálatát is érdemes megnézni. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Legnagyobb meglepetésünkre az üzletekben nagyon sok farmerszoknyát találtunk, mégpedig a legegyszerűbb szabásút, ami egy kicsit szélesít. A Camaïeu 9990 forintért kínálja ezt a fazont egy kicsit világosabb színben, a Mangóban ugyanez 8995 forintért kapható indigókék változatban, az Orsay-ben mindez még egy ezressel olcsóbb. a Zarában pedig a leárazásokból még mindig megmaradt egy csomó farmer ceruzaszoknya mindössze 3000 forintért. Igaz, van, ami már kicsit leharcolt állapotban van. Ami mi találtunk, annak például nem működött a cipzárja.

Szintén sok helyen találtunk pliszírozott szoknyákat is, amelyek két éve nagy divatnak számítottak, és úgy tűnik, idén sem lesz másként. A Mangóban persze 17995 forintot is elkérnek érte, de a Zarában már háromezerrel olcsóbban is kapható, ráadásul erre még díszítést is varrtak, ami remélhetőleg sokáig bírja. Itt 9995 forintért találtunk egy aszimmetrikus darabot is, amin színes foltok voltak. Valahogy a vállfán sokkal jobban nézett ki, mint felvéve, de hát ez van. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra