A Vice már tényleg túl messzire ment

A Vice már eddig is állt elő extrém divatanyagokkal, például a menstruáció témájú editorialjuk kifejezetten durvára sikeredett.  Most hasonlóan sokkoló anyagot lőttek, ez alkalommal kórházba küldték a modelleket: kaptak tolószéket, nőgyógyászati vizsgálóasztalt, gipszet, ami csak kell az idegek borzolásához.

Aki járt már kórházban valamilyen komolyabb sérüléssel, problémával, valószínűleg összerándul a bekötött szemű, mankós nő láttán, aki Prada táskát szorongat, de valószínűleg a mosdatáson áteső modell látványa is a kiszolgáltatottság, fájdalom, betegség témakört juttatja észbe, és innentől tök mindegy, milyen márkájú a pizsama-alsó.

Egy kevésbé durva fotó az editorialból. Ha érdekli a többi is, kattintson a képre!
Egy kevésbé durva fotó az editorialból. Ha érdekli a többi is, kattintson a képre!vice.com

A fashionista.com szerzőit a nőgyógyászati vizsgálaton áteső modell kavarta fel legjobban, minket a túl sovány, eres hasú, öle előtt rózsaszín neszeszert szorongató, sebes térdő nő is kiborít, talán épp kitárulkozó meztelensége és beesett arca miatt. A teljes, "Do me, Doctor" címre keresztelt sorozatot a Vice oldalán nézheti meg. A fotókat Gibson Fox készítette, a holmikat Renee Warne stylingolta össze, a képek a Sun Studios-ban készültek. Kathleen McGonigle, Ebony Gallant, Rowena Xi Kang, Eilika Meckbach és Newsha Syeh állt modellt a műkórházban, sminkjükért Miriam Nichterlein, hajukért Kyye Reed felelt.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2615) (1934) Ciki!
Mustra