Lindsay Lohan is Abodi Dóra szerelésben menőzik

Az elmúlt időszakban alig telt el úgy hét, hogy Abodi Dóra ne rukkolt volna elő egy szupermenő hírrel karrierjét illetően. Februárban többek között Hollywood egyik legelismertebb jelmeztervezője, Trish Summerville passzintotta designerruhájához a tervező unikornisos kistáskáját a Jelmeztervezők Céhének tizenhatodik éves rendezvényére. Az éhezők viadala: Futótűz című film torontói filmpremierjére pedig a film egyik szereplője, Jena Malone vette fel Abodi kollekciójának egyik darabját, majd nem sokkal később a film egy másik szereplője, Stef Dawson is a tervező fekete-fehér ruhájában integetett az OK! Magazine Pre-Oscar Partyjának vörös szőnyegén.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Nem kellett sokat várni a következő Abodiban pózoló celebnőre sem, a napokban ugyanis a rehabról ki-bemászkáló Lindsay Lohan pózolt a Kode magazin főszerkesztőjével egy Instagram képen a tervező egyik Abodi-fejdíszben és egy 111 by Dora Abodi hímzett pulóverben, melyek egy stylist által kerültek a most éppen jó passzban lévő Lohanhez, de a tervező kérdésünkre elmondta, hogy ez nem ugyanaz az öltöztetőnő, aki pár hónappal ezelőtt Lady Gagára adta az általa tervezett fülbevalót a Saturday Night Life kampányban.

A világhírnév felé egyre nagyobb léptekkel haladó tervező kollegáit megelőzve már el is készült 2014-es őszi-téli kollekciójának lookbookjával, melyet Makó Szilveszter és Baráti Vince lőttek. A színes nyomatokban és érdekes szabásokban nem szűkölködő, Voyage Louis XIV névre keresztelt tavaszi-nyári gyűjtemény után a hűvösebb szezonra újra olyan darabok kerültek le a tervezőasztalról, amiket kivétel nélkül egytől-egytől hordanánk. Kivételesen nem is tudnánk kiemelni egy kedvencet se a javarészt fekete és éjkék kollekcióból, nézze meg a galériában és döntse el ön, hogy melyik a legparádésabb darab!

„A kollekciót a Transformerek, Hajime Sorayama erotikus robotjai, valamint a Lamborghini Countasch és Egoista geometrikus vonalvezetése inspirálta, mintegy a robotikus test utáni vágyakozásképp. A barokk futurizmus ideája állandó jelleggel áthatja a kollekciót. Luxusminőségű, egyedi tervezésű, printelt selymek, a kollekcióhoz készült fémelemek, Swarovski kristálytörmelékkel borított anyagbetétek, aprólékos kézimunkával készült részletek jellemzik a gyűjteményt. Az ikonikus DA Phonenix Egg és a Twin Unisus clutch táskasorozat új darabokkal bővült és a formai kísérleti 3D star bag is különböző méretekben jelenik meg" – olvasható a kollekciót bemutató sajtóanyagban, de Aboditól azt is megtudtuk, hogy egy-két hónapon belül megnyitja stúdióját a budai Frankel Leó utcában, ahol minden bizonnyal le lehet majd csapni a pazar kiegészítőkre és egyéb trendi szerelésekre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra