Menő vagy ciki Lily Allen világító cipője?

A Brit Awardson parádézott Lily Allen ebben a platformos tornacipőben, melynek különlegessége, hogy a beépített égősoroknak köszöhetően világít. A távirányítóval működő feltűnő lábbelit az Ashish 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából szúrta ki az énekesnő, a hírek szerint pedig tavasszal már a Topshopban is kapható lesz. Videó a hajtás után!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A Brit Awards legfeltűnőbb cipője-díj egyértelműen Lily Allent illeti, aki lila-narancs estélyi ruhájához választotta a brit Ashish márka hófehér, platformos tornacipőjét. Az énekesnő a márka hétfői divatbemutatóján szemelte ki a cipőt, azóta pedig nem egy videót és képet is megosztott sajátjáról az Instagramon. 

Jó hír azoknak, akiknek szintén megtetszett az etxravagáns cipellő, hogy májustól a Topshop is árusítani fogja. Az Ashish ugyanis nemrég jelentette be, hogy kollaborációra lép a Topshoppal és a májusban debütáló közös kollekciónak a világító buffaló is része lesz. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy megfizethető áron lehet majd hozzájutni a cipőhöz, mi 100-150 ezer forint közötti árra tippelünk.

És ön mit gondol? Jópofának vagy inkább ízléstelennek tartja a világító lábbelit? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1765) (1643) Ciki!
Mustra