Kínzóeszközökkel megpakolt luxustáska: menő vagy ciki?

exbfbod

Egy ausztrál márka, a Her Royal Flyness szerint már elavultnak és divatjamúltnak számítanak az olyan kínzóeszközök és jól bejáratott praktikák, melyekkel csalódott nők szoktak bosszút állni ex-pasijaikon.

Így azoknak a pszichopata hajlamú vásárlóinak, akik nem érik be annyival, hogy megkarcolják volt társuk kocsiját vagy verőlegényeket küldenek a lakásuk elé, piacra dobták extravagáns „Ex Boyfriend Revenge Kit” névre keresztelt, türkizkék színben pompázó pakkjukat, mely tartalmaz egy 43 cm x 26 cm x 16 cm-s bőr táskát, egy maszkot, egy mini feszítővasat, egy harapófogót, egy puha bőrkesztyűt, egy injekciós készletet igazságszérummal, egy kötelet, ragasztószalagot, illetve egy boxert – persze az egész csak egy vicc, írja a refinery29.com.

A limitált szériában kapható kollekciónak megkérik az árát, 1850 dollárra, (405.300 forintra) árazták be, és meg sem kapjuk, amit rendeltünk. „A készlet nem minden eleme kapható meg törvényesen minden országban” – olvasható a cuccokról a márka oldalán, ahol a tervező azt is határozottan kijelenti, hogy termékük egyértelműen csak vicc, hiába fizet valaki, nem kapja meg a veszélyes eszközöket, csak a kék bőrtáskát viheti. Ön mit gondol, menő kínzással viccelődni, vagy cikinek találja, hogy valaki tréfát csinál az elkeseredett nők olthatatlan bosszúszomjából? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek