Táskákkal nyitott a USE karácsonyi vására

Múlt héten még az előző Temporary vonalát árusította ki a USE Unused, szerdán viszont ideiglenes boltot nyitottak a Gozsdu udvarban, ahol a legújabb, karácsonyi kollekciót vásárolhatjuk meg. Szintén most debütált a USE Bag vonal is, mely (nem meglepő módon) a tervezőtrió által megálmodott táskákat tartalmazza. Mi is ellátogattunk a vásárba, és mivel vasárnapig nyitva tart a belvárosi pop up üzlet, összegyűjtöttük önnek, hogy mit és mennyiért vehet meg.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A nyitás után nem sokkal érkeztünk meg és utánunk meg is töltötték a boltot a főleg húszas-harmincas éveikben járó hölgyek. A legnépszerűbbek természetesen a vadonatúj táskák voltak (26 ezerért ön is lecsaphat egyre, ha még maradt), de volt, akit inkább a ruhák és az ékszerek érdekeltek. Emellett kaphatunk még iPhone- ra és tabletre való tokokat, sőt, üvegből készült karácsonyfadíszeket is.

Árak, kínálat

A USE felkészült a karácsonyra, ugyanis férfiruhákkal is készült és a gyűrűk, karkötők mellé  nyakkendőszettek is kerültek, így a család bármely tagjának tudunk ajándékot venni. A kabátok 40 ezer forint körüli összegbe kerülnek, tehát nem drágább, mint egy Mango vagy ZARA és az biztos, hogy ezeket nem látja majd viszont minden második lányon a metrón. A legolcsóbb termékek a USE-notesz (1200 Ft), egy csillag alakú medál (2000 Ft), az üvegdíszek (1500-3500 Ft) és a műanyag, koponyamintás iPhone-tok (4500 Ft). A legtöbb pénzt a férfikabátok mellett a sporttáskákért kell otthagynunk, 42 ezer forintba kerülnek. Mint mindig, most is a táska az igazi sláger, már ottjártunkkor a legtöbbet elkapkodták, úgyhogy ha ön is szeretne egyet, ne várjon a beszerzésével vasárnapig!

A lenge ruhák húszezer körüli összegért lehetnek a miénk, viszont felsőket már 6500-tól vehetünk, a pulóverek nagy része 15-20 ezer forint között mozog. Szinte minden ruhából és kabátból több színt találunk (homok, fekete, szürke, piros, fehér - tipikus karácsonyi színek), de a clutch-ok például ennél is több árnyalatban kaphatóak. Galériánkba összegyűjtöttünk mindent, így akár virtuálisan is meglátogathatja az üzletet, de ha valami megtetszik, nehogy lemaradjon róla! Az esemény linkjét itt találja!

Mustra