A hét legjobban öltözöttje: Cate Blanchett

Bár még csak kedd van, Cate Blanchett-et nehéz lesz felülmúlni a héten: a színésznő a 10. Dubaji Nemzetközi filmfesztivál első és második napján is tökéletes szettben jelent meg. A nyitóesten, december 6-án egy 2014-es tavaszi-nyári kollekcióból való, bordó Valentino estélyit választott Blanchett stylistja.

A pelerines vállmegoldású, hosszú ruhát egy gyönyörű, antik aranyláncok ihlette Hervé Van der Straeten nyakékkel dobta fel Blanchett, melyhez remekül illett aranyszínű Louboutin „Sylvette” szandálja és rózsaarany órája – írja a Redcarpet-fashionawards.com.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Melyik szett jobb?

  • A bordó 705
  • A fekete 249

December 7-én egy kevésbé drámai, de nem kevésbé csinos összeállításban ment a színésznő a „For The Love of Cinema – IWC Filmmakers Award”-ra. Egy fekete Givenchy overált választott az alkalomra a márka 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából.

A nadrágrész kicsit túl bőnek tűnik, pedig csak a váll nélküli overál szabása ilyen. Az egyszerű ruhát Blanchett egy aranyszín kockatáskával és fekete, csillogó fülbevalókkal dobta fel a színésznő.

Önnek melyik szett tetszik jobban? A drámai bordó vagy az egyszerű fekete? Szavazzon!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.