no

Keira Knightley harmadszor is felvette esküvői ruháját

Öt évet kellett várni, arra hogy végre kiderüljön, milyen is valójában Keira Knightley Chanel tüll ruhája, amit először a 2008-as BAFTA előpartiján viselt, akkor még Rupert Friend oldalán. A csinos színésznő idén tavasszal is elővette a klasszikus darabot, mikor májusban Dél-Franciaországban hozzáment a Klaxons együttes billentyűséhez, James Rightonhoz.

A 28 éves Knightley-nak Michell Obamához és más hírességekhez hasonlóan nem derogál többször is felvenni ugyanazt a ruhát, így a napokban egy Londonban megrendezett jótékonysági gálára is a hercegnős báliruhát választotta – írja az express.co.uk.

Bár az A-listás színésznők nem szívesen mutatkoznak ugyanabban a couture ruhában egynél többször a vörös szőnyeges eseményeken, illetve a legtöbb nő általában esküvői ruhájába sem bújik bele még egyszer, Knightley rácáfolt erre a tévhitre és a legtöbbet hozta ki az újrahasznosított darabból.

Hét hónappal ezelőtt, a szűk baráti körben megtartott esküvőn egy Chanel tweed zakóval és egy vagány Wayfarer típusú Ray Ban napszemüveggel kombinálta ruháját, a Serios Fun Children's Network gálán pedig egy elegáns arany színű szandállal viselte az időközben nyakkivágásnál és az ujjrésznél virágdíszítéssel megtoldott, térdig érő ruhát.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra