Bizsuval dobja fel ruháját Katalin

Bár Katalin gyakran hord olyan kiegészítőket, ruhákat, amiket a halandó ember is megvehet, újabban inkább arról cikkeznek vele kapcsolatban, milyen történelmi jelentőségű ékszereket vesz fel estélyijéhez. Csütörtök este azonban az anyakirálynő tiarája helyett egy egyszerű, de gyönyörű fast fashion nyaklánccal egészítette ki törtfehér, 2009-es őszi kollekcióból származó Roland Mouret ruháját.

A 20 fontos (7200 forintos) Zara nyaklánc a hazai üzletekben is kapható, bár a márka honlapján már nincs fent. A hercegné a Mandela: Hosszú menetelés a szabadság felé című filmet nézte meg Vilmossal együtt, a vetítés után két perces csönddel tisztelegtek a nézők az aznap elhunyt Nelson Mandela előtt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.