Menő vagy ciki Lady Gaga Disney-hősnős farmere?

Az énekesnő már rég nem számít izgalmas jelenségnek, ugyan foglalkoznak vele és a ruháival a lapokban, de mostanában azért titkon mindenki annak szurkol, hogy felejtse el a fárasztó, polgárpukkasztónak gondolt, extrém ruhákat.

Néha valóban úgy tűnik, hogy Gaga végre kinőtte a imázsához tartozó nevetséges darabokat, néha viszont megint beleválaszt a tutiba, és az ember csak annyit tud csinálni, hogy egy elcsigázott fintor kíséretében gyorsan tovább kattint.

Most viszont olyan dolog történt, amire nem jó ideje nem volt példa: egyszerűnek mondható farmert és fehér pólót vett Gaga. (A toronymagas cipőtalp meg nekünk már fel se tűnik.) Nem sikerült közös nevezőre jutunk, hogy eltalálta-e az énekesnő a legújabb szettjét vagy sem. Így önre hárul a feladat, hogy eldöntse, a Disney-hősnőkkel teleaggatott farmer menő-e vagy inkább ciki?

tk3s 20131203 zaf f84 003
Fotó: Kento Nara
Menő! (1879) (1870) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.