Axente Vanessára is felfigyelt a Chanel

Így pózol Axente Vanessa a Chanelnek
Így pózol Axente Vanessa a Chanelnek

A mindössze 18 éves Axente Vanessa az idei évben kétségkívül komolyabb munkákat tudhat a háta mögött, mint a már világhírnevet szerzett kolleganői, a Victoria's Secret Showt kihagyó Mihalik Enikő és Palvin Barbara.

Az Attractive üdvöskéje 2013-ra a világ 11. legkeresettebb modellje lett, amin semmi meglepő nincsen, hiszen a divathéten idén is a legmenőbb divatházak kifutóin tűnt fel a Louis Vuittontól a Miu Miu-n át a Givenchyig. A világmárkák csak úgy kapkodtak a fiatal modell után, Axentével reklámozta designer szereléseit többek között a Prada, a Calvin Klein és a Hugo by Hugo Boss is az elmúlt szezonban.

A zalai megyei Axente ezúttal pályafutása egy újabb mérföldkövéhez érkezett, hiszen Palvin Barbara után rá is felfigyelt a Chanel és Gisele Bündchen illetve Monica Jagaciak mellé leszerződtette 2014-es tavaszi-nyári Chanel Notes de Printemps elnevezésű szépségkampányának egyik arcává – írja a beautyscene.net.

Palvinról tavaly főleg sminkvideókat készített a Chanel kreatív csapata, amit elsősorban a távol-keleti régióban nyomtak ezerrel a Le Blanc kampány keretében.

A klasszikusan nőiesre kisminkelt modellről a képeket a neves norvég fotós, Solve Sundsbo lőtte a francia márkának. Kíváncsian várjuk, az év egyik favoritjának kikiáltott modell milyen meglepetéssel rukkol még elő az év végéig.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra