Tomcsányi mintái visszaköszönnek a Chanelnél

chn

Mulatságos hasonlóságra lettünk figyelmesek a divathét legmenőbb kollekcióinak nézegetése közben. A 2014-es tavaszi-nyári gyűjteményeket felvonultató párizsi divathét utolsó előtti napján mutatta be legújabb darabjait a Chanel ház is, melynek kollekciójában nem kellett nagyítóval keresni, hogy honnan annyira ismerős egyik fő vonalának színes mintája.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Ugyanis az őszi-téli szezonra iskolai élményeiből inspirálódó Tomcsányi Dóri kézzel festett selyemruháinak mintái kisebb eltérésekkel megegyeznek a 80 éves Lagerfeld élénk színű nyomataival.

Tomcsányi Dóri mintás ruhája 2013 őszére
Tomcsányi Dóri mintás ruhája 2013 őszére

Melyik ruha tetszik jobban?

  • Tomcsányi Dórié 114
  • A Chanelé 100
  • Mindkettő 80
  • Egyik sem 55

Tomcsányi egy szezonnal a Chanel előtt dobta piacra kollekcióját, melyet kék Masamod kalappal és fehér zoknival kombinált, Karl Lagerfeld pedig javarészt csipkealjjal, lazább nagyméretű kiegészítőkkel, hátizsákkal, de szintúgy fehér zoknival párosította a fiatalos mintát kapott szettjeit.

Persze nem feltéteznénk azt az egocentrikus tervezőről, hogy lekoppintotta volna a 2010 óta működő magyar márka ötletét, csupán annyiról lehet szó, mindketten kedvelik a vidám színeket.

„ Az anyagot nem Párizsban lőttem, a mintákat mindig én magam tervezem, ahogyan ezt a mintát is én festettem és digitálisan lett ráprintelve a selyemre. „ – mondta a nyomatairól Tomcsányi Dóri. . Mindenesetre megtisztelő, hogy a Chanel is hasonló mintákban gondolkodott, mint a fiatal magyar tervező. Kinek a ruhája tetszik, jobban? Szavazzon!

Vidám Chanel minták 2014 nyarára!
Vidám Chanel minták 2014 nyarára!Fotó: Catwalking / Europress / Getty
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.