87 ezer forintos ujj-kesztyű: menő vagy ciki?

87180 forintos kesztyűben is fagyoskodhatunk a télen
87180 forintos kesztyűben is fagyoskodhatunk a télen

A figyelemre szomjazó tervezőknek köszönhetően az idei hűvös napokra sem maradunk haszontalan cuccok nélkül. Míg az elmúlt évek egyik legrejtélyesebb kiegészítője a szőrös napszemüveg volt, addig idén az ujj-kesztyű jelenség felett állunk kérdőjelként.

Az ujjak nélküli kesztyűt – mint amilyet Madonna is előszeretettel viselt a nyolcvanas években – még megértjük valahogy, hiszen az ilyen darabok egyszerűbbé teszik a lehetőségét annak, hogy használni tudjuk az ujjainkat a hidegben.

Egy francia márka tovább gondolva a praktikus kesztyűtípust, a napokban piacra dobta 100 százalék gyapjúból készült, színes ujj-kesztyűjét, melynek aljára a hatás kedvéért még arany és ezüst gyűrűket is rögzített – írja a fashionpolice.com.

Az ujjak nélküli kesztyű poláris ellentétét (melynek lényegére még nem jöttünk rá) becsületesen be is árazták és 393 dollárt, 87180 forintot kérnek egy pár kötött ujjért. Ön mit gondol, menő a kezet szabadon hagyó ujjmelegítő vagy cikinek találja, hogy egy újabb márka nézni baleknak a vásárlóit? Szavazzon!

Ujj-kesztyű arany gyűrűvel
Ujj-kesztyű arany gyűrűvel
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek