Most vásároljon Nanushkánál!

Csütörtöktől vasárnapig különösen olcsón, az eredeti ár töredékéért juthatunk hozzá Nanushka 2013-as tavasz-nyári kollekciójának mintadarabjaihoz, amelyek New Yorkból és Tokióból érkeztek vissza az üzletbe. A négy napos pop-up store sample sale-t (több divatos szót talán nem is lehetne az esemény megnevezésébe zsúfolni) az Anh Tuan és Baldaszti Péter kollaboráció eredményeként hamarosan nyíló Madame Moi étteremben tartják, ami külön bájt a vásárlásnak: nem nézegettem még hűtőbe pakolt pólókat és úgy sem válogattam az atléták közt, hogy a szomszéd asztalnál ettek.

A mintadarabok mellett a nyári kollekció megmaradt darabjai között is válogathatunk, de a mintadarabok jóval olcsóbbak, mert azok még amolyan első, kísérleti példányok, nem azok kerültek végül gyártásba. Én amúgy nem találtam különbséget a farmer pufikabát 15 ezer forintos mintadarabja és a 25740 forintos, nem mindtadarab közt, de tény, hogy a mintákból csak egy-egy méret van, míg a többi ruhából van méretválaszték.

Renegetg bordó pamutpóló vár gazdára, 3500 forintért, atléták 2000- 2500 forintba, aranyszínű minishortok 7500 forintba kerülnek. Az indiai mintás, vékony anyagú leggings 6000 forint, de van mintafarmer is 5000 forintért. Nagy kedvenc volt az aranyszínű dzseki, ami most 69900 forint helyett csak 20970 forintba kerül, de már csak egy XS-es maradt belőle pár órával a nyitás után.

Nagyon megéri most Nanushka szandált venni 11970 forintért (39900 forint volt teljes áron), vagy bokacsizmát 19740 forintért, és az övek közt is érdemes válogatni, 4400 forint körüli áron szép világos színű bőrövet kapunk. Sajnos táskák nem maradtak, kaphatók viszont selyemshortok, és keleti nyomatokkal elátott minoverallok – képekért és még több árért kattintson valamelyik képre, galéria nyílik!

Nanusha 2013 Sample Sale és PopUp Store

Helyszín: MADAME NOI, Budapest, VI. kerület, Andrássy út 8.

Nyitvatartás: Csütörtök-Péntek: 12:00-20:00 h-ig, Szombat-Vasárnap: 10:00-20:00 h-ig

Kártyával nem lehet fizetni. (Bankautomata van a közelben).

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.