Újra lekoppintották Michelle Obama ruháját

Míg az elnökök idejük nagy részében az ország gazdasági és politikai irányításával foglalkoznak, addig a mindenkori feleségeik, azaz a First Lady-k feladata az, hogy inspirálják az országuk nőnemű tagjait. Lehet ez az attitűdjük vagy kulturális iránymutatás, de a legtöbbször mégis - akarva vagy akaratlanul - a divatra vannak a legnagyobb hatással.

Megszokhattuk azt, hogy ha egy elismert nő, például Katalin hercegné vagy Michelle Obama megjelenik valamiben nagy nyilvánosság előtt, akkor az a ruha, táska és cipő másnapra már készlethiányos lesz az üzletekben és a márkák virtuális polcain, a webshopokban is. Nemrég Huma Abedinnek és Jessica Albának tetszett meg Obama egyik viselete, le is másolták, mutatjuk, hogy milyen lett a végeredmény!

Michelle Obama vs. Huma Abedin

A rácsos ruha jobban néz ki

  • Michelle Obamán 799
  • Inkább Jessica Albának áll jól 394
  • Huma Abedinen 30

Michelle Obama nemrég egy fehér alapon vörös rácsokkal és égkék pacákkal díszített Asos ruhában jelent meg férje oldalán, amihez egy sötétkék, méretes csattal ellátott övet vett fel. A sminkje természetes és visszafogott, körmeit nude lakkal festette ki, lábaira pedig metálosan csillogó, pikkelymintás balerinacipőt húzott.

Ez az öltözéke megihlette egyrészt Jessica Albát (akit megtalál a galériában), másrészt a Hillary Clinton asszisztenseként befutott, és azóta politikusok mellett dolgozó Huma Abedint is, aki egy kicsit azért változtatott az összhatáson. Ő bordós-lilás rúzst viselt, derekára piros öv, lábaira pedig szürkés-lilás hegyes orrú magas sarkú cipő került. Albáért kattintson a képre!

Helen Hunt vs. Amy Brenneman

A zöld csipkés ruha jobban tetszik

  • Helen Hunton 609
  • Amy Brennemanon 461

Hasonló eset történt Helen Hunttal és Amy Brennemannal is, mindkettőjüknek ugyanaz a sötét petrolkék, csipkebetétes ruha tetszett meg. Hunt decens köves fülbevalóval, egy gyűrűvel és aranykarkötők halmozásával gondolta a legjobbnak a szettet, sminkje természetes volt, a körmeit pedig lakkozatlanul hagyta. Egy meghatározhatatlan színű (leginkább talán sötétbarna) nyitott orrú magas sarkú került lábaira, táskát nem vitt magával az eseményre.

Amy Brenneman egy óriási aranyozott karperecet vett fel a ruhához, sminkje kissé feltűnőbb volt, mint Hunté, és fekete clutch-ot szorongatott. Cipők közül egy sötét nude platformos magas sarkút választott.

Amy Ryan vs. Lucy Liu

Ez a ruha jobban mutat

  • Lucy Liun feketében 1075
  • Amy Ryanen fehérben 31

Amy Ryan és Lucy Liu is ugyanabba a ruhába szeretett bele, de míg Ryan a fehér, addig Liu a fekete változatba. Nagyon különleges darabról van szó egyébként: a mellrész látványos kivágásai sejtetnek, de mégsem túl sokat, a szoknya hossza pedig kellően konzervatív és nőies egyszerre. Ryan fukszia rúzzsal és fekete, kígyómintás clutch-csal, karkötővel és magas sarkú szandállal viselte. Liu ruhája kicsit mélyebben dekoltált, ő a színek terén kicsit bátrabb volt: fémes órát vett fel és metálosan csillogó rózsaszín kézitáskát vitt magával. A cipője neki is fekete, egy hegyes orrú magas sarkút választott. A sminkje természetes, köves fülbevalót viselt, haját pedig copfba fogta, hogy a ruha jobban érvényesülhessen.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.