Fakó színekkel nyitott a Gap Budapesten

Ma nyitotta meg első üzletét Budapesten a WestEnd City Centerben az amerikai tulajdonú Gap. A híresztelésekkel ellentétben, szerencsére nem csak az Árkád Bevásárlóközpontban lesznek gyerekruhák, a WestEndben is helyet kaptak: elég nagy területen lehet válogatni az újszülötteknek, babáknak és „totyogóknak” a jobbnál jobb cuccok közül.

Harsány színekkel indít a Gap gyerekosztálya  kifejezetten rámentek a neonszínekre –, ami szerintünk nagyon klassz, főleg most, hogy nyakunkon az ősz és ezzel együtt a borús, esős idő is. Az árak sajnos elég húzósak: bodyért 3500, kabátért 16000, pólóért 5000, nadrágért 6500, pufi mellényért pedig 10000 forintot kell kiperkálni. De legalább jópofák, színesek, jó minőségű anyagból vannak, és - akiknek ez a lényeg - mindben ott virít a címke: GAP.

Sajnos a női ruhákról már kevésbé tudunk ennyire lelkesen beszámolni, mert elég egyhangú a felhozatal és színekben sem gazdag. Az árak szintén nem túl meggyőzőek: maxiruha 20000, blézer 24000, farmerdzseki 24000, pufi mellény 20000 forintba kerül. Az mondjuk tök mázli, hogy a már-már kultikussá vált kapucnis pulóver ára csak 8500, a hasonlóan ismert farmer pedig már 20 ezer forintért hazavihető. Az őszi színválaszték kicsit monoton: leginkább a szürke és a sötétkék dominál, de elszórtan akad néhány barack és lila is.

Valójában kicsit olyan érzésünk volt, mintha csak egy alig-alig kollekciót vonultattak volna fel a WestEndben, és sajnos egyáltalán nem kapott el minket a láz, hogy bármit is megvegyünk. Elég kevés volt, amit láttunk, és be kell valljuk: inkább válogattunk volna a gyerekosztályon, mintsem hogy próbálgassuk a felnőttekre valókat.

Emiatt egy kicsit csalódás volt az első hazai üzlet, főleg úgy, hogy már az Árkád 2 nyitása (és az ott végül mégsem nyílt bolt) óta arra vártunk, hogy végre megcsodálhassuk az amerikai cég nagyon menő cuccait Magyarországon is. Talán a későbbiekben majd bővül a választék – mi figyelni fogjuk –, és ha így lesz, majd arról is tudósítunk.

Ha kíváncsi a kollekcióra, kattintson a galériára, és írja meg nekünk ön is a véleményét róla a Dívány Facebook oldalán!

Oszd meg másokkal is!
Mustra