Pénisz alakú fülbevaló: menő vagy ciki?

A közelmúltban Szentesen pihenő Kesha már áprilisban beharangozta, hogy augusztus elején piacra dob egy Kesha Rose by Charles Albert névre keresztelt ékszerkollekciót, melyet állítása szerint ő maga tervez a márkának.

A magyar származású popsztár meglepő kollekciójának legvalószínűtlenebb darabjai minden bizonnyal a fallikus formájú, 'Grow a Pear' kollekcióhoz tartozó aranyozott fülbevaló, péniszmedállal feldobott nyaklánc és gyűrű, melyek megfizethető áron, 2700 és 5400 forint között szerezhetőek be a márka oldalán – írja a dailymail.co.uk.

A fura péniszformájú kiegészítőkön kívül az egyébként sikeres kollekció többi darabja kevésbé mondható provokatívnak vagy rendkívülinek, inkább magabiztosan illeszkedik az aktuális trendekhez; tartalmaz cápafogas, halálfejes, szegecses, csillagos és rózsás medált, gyűrűt, nyakláncot és karkötőket is.

A különös gyűjtemény árai egyébként széles skálán, 9-600 dollár, 2000-135400 forint között mozognak. Mit gondol, menő idén merésznek lenni és pénisz-fülbevalót hordani, vagy cikinek találja a Hollywoodban nagy népszerűségnek örvendő trendet? Nézze meg a kollekció többi darabját is a galériában és szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2019) (2340) Ciki!
Mustra