Fesztiválszezon: Itt a hordható hálózsák

Nincs hiány feleslegesnek tűnő, többfunkciós ruhákból a piacon. A legújabb őrületet, a hordható hálózsákot a japán online bolt, a Doppelganger dobta piacra lila, kék, fekete és narancs színekben – írja a dailymail.co.uk.

Az elsősorban kempingezést, túrázást vagy fesztiválozást preferáló közönséget megcélzó darabnak több előnye is van egyszerre; az alsó részét lecipzározva hordhatjuk dzsekiként, hűvösebb napokon hosszú kabátként, de hálózsákká is alakíthatjuk, ha pihenni támadna kedvünk.

A táskává feltekerhető, poliészterből készült, mindig melegen tartó szettért – ahhoz képest, hogy ennek köszönhetően mennyi, nagy helyet igénylő dolgot otthon hagyhatunk – mindössze 90 fontot, 30.900 forintot kérnek a márkánál, ami jóval barátibb, mint a FieldCandy trendi, tejútrendszert ábrázoló sátra volt 141200 forintért.

Mit gondol, hasznos az efféle három az egyben termék, és ha nem is az év legvillantósabb fesztiváljára, de egy kiadós túrára kipróbálná, vagy haszontalannak találja a japán cég fejlesztését?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek