Mihalik Enikő felidézi a hatvanas éveket

Mihalik Enikővel idézik a hatvanas éveket
Mihalik Enikővel idézik a hatvanas éveket

A nyári szezonban két fesztiválozós, hippi stílusú katalógusban is pózoló Mihalik Enikő a címlaplánya az orosz Allure Magazin augusztusi kiadásának – írja a designscene.net. A címlap érdekessége, hogy az 1960-as évek ihlette sminkben, macskaszemekkel látható magyar modellről lőtt fotó kísértetiesen hasonlít a huszadik század egyik legmeghatározóbb divatfotósa, Richard Avedon által készített legendás címlapra, melyet a Harper Bazaarnak készített 1965 áprilisában.

Melyik címlap jobb?

  • A Mihalik Enikővel készült 155
  • A Jane Shrimptonnal készült 113

Az Allure divatfotósa minden bizonnyal a sztárfotós és múzsája előtt kívánt tisztelegni az arcot előtérbe helyező, hangsúlyos borítóval, melyen negyvennyolc évvel ezelőtt a hatvanas évek egyik ikonikus arca, az angol származású modell és színésznő, Jean Shrimpton volt látható. A nosztalgiázó Allure modellválasztásán nem lepődtünk meg, hiszen köztudott, hogy Mihalik Enikőnél nincs jobb vintage modell a szakmában. Önnek hogy tetszik Mihalik címlapja?

Jean Shrimpton 1965-ben
Jean Shrimpton 1965-ben
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.