Menő vagy ciki a fogsorból készült bizsu?

A Mr. Basic fantázianévre hallgató, valószínűleg unatkozó amerikai üzletember új magasságokba emelte a bizarr kiegészítők fogalmát: műfogsorból készített karkötőit és hajtűit veszik a netes piactéren, mint a cukrot, legtöbb vásárlója szerint egyenesen gyönyörűek és különlegesek az alkotásai. Ön felvenné a műfogsorból készült karkötőt vagy undorítónak tartja az egészet?

A rózsaszín és fényes kreációkat egyébként kézzel polírozzák ilyen csillogóra: a hajtűket már 40 dollárért (9 ezer forint) be lehet szerezni, ám a sokkal macerásabb eljárásokkal készülő karkötőkért bizony 185 dollárt (42 ezer forint) kell kipengetni. A vásárlók figyelmét előre felhívják a darabokon található esetleges tökéletlenségekre, aki pedig nem találja elég fehérnek a műfogakat, az a sajátjai után nyugodtan rájuk segíthet egy kis fogkrémmel.

Az egyelőre egyértelmű, hogy a gyomorforgató kreációk nagy sikert aratnak a neten: nem egy vásárló gyönyörűnek titulálta a megérkezett bizsukat, sokan pedig kifejezetten furcsaságuk miatt fektettek be egy-egy darabba. Az mindenesetre igaz, hogy nem Mr. Basic az első, aki rágóalkalmatosságainkból kiegészítőt gyártott: 2010-ben  Mariana Fantich  brit művész és Dominic Young egy cipő alját fedték be több, mint 1000 foggal, s mivel már azt is sokan radikálisnak tartották valószínű, hogy a karkötő esetében sem lesz visszafogottabb a reakció. Szavazzon: menő egy fogsor a kézen, vagy bizzar és kínos?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1489) (1899) Ciki!
Mustra