Fiatalabbnak tűnhetünk a kamu szeplőktől

136013646
Smith Collection / Europress / Getty

A szépségápolási termékek egyik legújabb innovációja a Londoni Divathetek kifutóin is feltűnt szeplősítő, melyek piacra dobott már a Rihannával sikeresen kollaboráló MAC és az Illamasqua is. ”Van valami fiatalos és friss a szeplőkben. Sokan kérdezik tőlem, hogy hogyan fedjék el szeplőiket, de én inkább azt javasolom, hogy emeljék ki azokat. Ha pedig valakinek nincs szeplője, mostantól nem nehéz csalni sem” – mondja a legújabb őrületről a Pixiwoo.com sminkmestere, Sam Chapman.

A profi sminkes egy Chanel bronzosítót használ az orr és az arccsont tetejére, hogy felhívja a figyelmet a szeplőkre, amit a MAC 6600 forintos sminkecsetjével és az Illamasqua 5380 forintos árnyékoló porával tesz jól láthatóvá, mikor apró kis foltokat hagy az arc T-vonalában.

„A pettyeket véletlenszerűen fessük és egymástól szabálytalan távolságra helyezzük fel” – ajánlja az egy órás műveletet Chapman, aki hozzátette, hogyha kisebb, sötétebb szeplőkre vágyunk, egy finom bélésű kefével és egy sötétebb színű árnyékolóval próbáljuk elérni a hatást, ami nemcsak az arcon, de a nyakon, orron és állon is tökéletesen működik – írja a dailymail.co.uk. Persze egy barna szemceruza is megteszi, ha elég ügyesek vagyunk.

84011300
Pando Hall / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek