Ez Michelle Obama kedvenc ruhája

A stílusos öltözködésével gyakran reflektorfénybe kerülő Michelle Obamáról köztudott, hogy nem derogál felvennie többször ugyanazt a ruhát. Kedvenc levendulaszínű, virágmintás Tracy Feith ruhájában például már hétszer kapták lencsevégre az elmúlt években az amerikai First Ladyt.

A térdig érő, ötvenes évek stílusában tervezett ruha 2009 januárjában debütált az elnökfeleségen egy gyermekgondozási kampányon, majd ugyanebben a ruhában jelent meg a First Lady többek között egy ENSZ rendezvényen, egy New York-i eseményen, a Pompidou Központban, majd legutóbb májusban, egy virginiai temetőben rendezett Memorial Day-en – írja a dailymail.co.uk.

A derékpánttal készült darabot Obamáné izgalmas cipőkkel és fülbevalókkal variálja, amivel ízlésesen kiemeli a ruha kortalan stílusát és sokoldalúságát. Nem csodáljuk, hogy az elnökfeleség ragaszkodik kézzel festett ruhájához, hiszen tényleg olyan, mintha ráöntötték volna, ráadásul ezzel a húzással emberközpontú és takarékos nő benyomását kelti.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.